Uw verdeler van merken !

Eén van de grootste distributeurs in de Benelux.
Onze missie: uw tevredenheid en uw winstgevendheid.

Keuze van de beste producten

Wij analyseren de markten, de nieuwigheden, de trends; wij slagen de spijker op z’n kop! Wij bieden aantrekkelijke producten voor uw klanten aan, wat u geregeld goede verkoopcijfers zal garanderen.

Bestel uw producten via onze webshop

Onze diensten

Vertrouw ons: de beste garantie voor de verhoging van uw omzet !

Fundering van de vennootschap

Onze taak: uw tevredenheid en uw rentabiliteit. Innovatie, dynamiek, aantrekkelijkheid: dat zijn onze methodes. Respect voor de klant, werk met vertrouwen, ethiek: dat zijn onze waarden. We willen hand in hand werken met onze klanten.

Rechtstreekse verbinding met onze fabrikanten

Sedert vele jaren knoopt SENAGROUP nauwe betrekkingen aan met de grote merken. Wij werken niet samen met parallelle markten zodat wij u op het juiste ogenblik kunnen laten profiteren van nationale acties en van de laatste nieuwigheden.

Keuze van de beste producten

Wij analyseren de markten, de nieuwigheden, de trends; wij slagen de spijker op z’n kop! Wij bieden aantrekkelijke producten voor uw klanten aan, wat u geregeld goede verkoopcijfers zal garanderen. Onze voorkeur gaat naar consumentenproducten, impulsaankopen.

Veldwerk

Onze handelsvertegenwoordigers zijn ervaren. Zij zullen u thuis en in u winkels bezoeken. Zij zullen de waar zelf in uw etalages plaatsen, op de juiste plaats en op het juiste ogenblik. Geen zorgen voor u of voor uw personeel. Onze artikelen zullen bij u altijd goed zichtbaar zijn.

Flexibiliteit

Een probleem, te weinig voorraad, een behoefte … Onze bedienden reageren onmiddellijk. Zij zullen altijd op uw aanvragen reageren om u tijd te doen besparen. Wij beheersen de communicatietechnieken en laten u daarvan profiteren. Elektronische facturatie, Europese domiciliëring, … Wij maken u het leven enkel gemakkelijker als u dat wilt.

Voordelige prijzen

Wij bieden u tarieven à la carte aan, afhankelijk van uw behoeften. Al onze artikelen zullen u interessante marges opleveren. Onze consumptiegoederen worden continu aan de verbruikers verkocht, wat voor een snelle vernieuwing van de goederenvoorraad zorgt.

Ontdek onze merken

panasonic
duracell
bic
gp Lighting
imao
energizer
2 power
elix
tom
tom

Onze merken

Wij kiezen de beste merken voor u uit!

Ons team

Ons 'kantoorteam' zal u graag bedienen ...

Fabrice Dortu

Director

Brigitte Bruhl

Boekhouding

Christophe Léonard

Verkoopleider

Stella

Director of Happiness

Contacteer onze kantoren om de naam van de handelsvertegenwoordiger
voor uw streek te ervaren

Nieuws

Het volledige nieuws van onze firma

Volg ons:

Ons online nieuws

10.11.2020

ONZE NIEUWE WEBSHOP

We zijn verheugd de lancering van onze nieuwe webshop aan te kondigen.Kom en ontdek al onze producten in onze ruimte die speciaal bedoeld is om de navigatie te vergemakkelijken.

Contact

Met dit formulier kunt u ons contacteren. Wij zullen u dadelijk antwoorden